Кошик
76 відгуків
+380 (98) 422-84-05
+380 (50) 802-79-56
CG Trade
Кошик
Новинка -25%

Торт Корівка суміш для випічки 530 г

141 

106 

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 59000983005502
Торт Корівка суміш для випічки 530 г
Торт Корівка суміш для випічки 530 гВ наявності
141 106 
+380 (98) 422-84-05
Офіс-менеджер
  • +380 (50) 802-79-56
    Менеджер з продажу
+380 (98) 422-84-05
Офіс-менеджер
  • +380 (50) 802-79-56
    Менеджер з продажу
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Ніжний медово-карамельний торт перемазується легким ванільним кремом, кульмінацією всього є глазур з ірису, що має характерну тягучу консистенцію. Торт, крем та глазур включені в комплект. Проста інструкція випічки нижче.

Харчова цінність в 100 г продукту – енергетична цінність 1190 кДж/284 ккал, жири – 13 г, в т.ч. насичені  – 4,3 г, вуглеводи – 37 г, т.ч. цукор – 22 г, білки – 4,4 г, сіль – 0,51 г. Зберігати при кімнатній температурі, в сухому та прохолодному місці. Термін придатності – 12 місяців. 

Вага нетто: 530 г. Кількість упаковок в коробці – 6 шт

Приготування:

Для начинки: 450 мл молока, 75 г масла або маргарину Для кексу: 3 яйця, 50 мл води (приблизно 5 столових ложок) Для пуншу: 125 мл окропу, 1 пакетик зернової кави або чаю Для глазурі: 50 г маргарину, 2 столові ложки молока Для прикраси: 4 столові ложки мигдальних пластівців або подрібнених горіхів

 

Приготування

1. Розчиніть вміст пакетика з начинкою в 200 мл молока.

2. Доведіть решту молока до кипіння. Вилийте розчин у кипляче молоко і варіть на повільному вогні до отримання густої консистенції прибл. 3 хвилини, інтенсивно помішуючи, щоб розчинити можливі грудочки. Охолодіть.

3.Змішайте з м'яким маслом або маргарином.

4. Заваріть 1 пакетик зернової кави або чаю приблизно 125 мл окропу, охолодіть.

5. Розігрійте духовку до 180ºC (без термоциркуляції).

6. У глибокій мисці розмішайте яйця з водою, додайте вміст пакетика для кексів і збийте вінчиком приблизно 4−5 хв.

7. Вилийте тісто у форму для випікання розміром 25 х 30 см з папером для випікання. Поставте деко в попередньо розігріту духовку і випікайте приблизно 25-30 хвилин при 180ºC.

8. охолодіть пиріг.

9. розріжте охолоджений пиріг горизонтально на дві частини.

10. Нижній шар коржа просочіть половиною пуншу, змастіть кремом, другий пласт коржа просочіть зсередини і накрийте ним весь торт.

11. Прикрасіть торт глазур’ю – розтопіть маргарин з молоком, зніміть каструлю з вогню, додайте вміст пакетика карамельної глазурі, перемішайте і, помішуючи, готуйте 3 хвилини.

12.Рідкою глазур’ю змастіть верх торта. Прикрасьте смаженим мигдалем або подрібненими горіхами.

13.Поставте торт в холодильник на 3 години.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникDelecta
Країна виробникПольща
Термін придатності12 міс
СкладСклад: Кекс: цукор, борошно пшеничне дрібного помелу, крохмаль пшеничний, порошок для печива (розпушувачі: дифосфати, карбонати натрію); емульгатори: ефіри молочної кислоти моно- та дигліцеридів жирних кислот, ефіри оцтової кислоти моно- та дигліцеридів жирних кислот; сироп глюкозний, барвник: карамель; молоко сухе знежирене, ароматизатор. Начинка: цукор, крохмаль картопляний, борошно пшеничне, крохмаль кукурудзяний, сіль, ароматизатори, барвник: куркумін. Глазур: цукор, сухе незбиране молоко, крохмаль картопляний, сироп глюкозний, барвник: карамель; ароматизатор. Продукт може містити яйця, сою, горіхи, арахіс, насіння сезаму.
Вид виробуТорт
Вага0.53 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 106 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner