Торт Корівка суміш для випічки 530 г
141 ₴
106 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 59000983005502
- +380 (50) 802-79-56Менеджер з продажу
Ніжний медово-карамельний торт перемазується легким ванільним кремом, кульмінацією всього є глазур з ірису, що має характерну тягучу консистенцію. Торт, крем та глазур включені в комплект. Проста інструкція випічки нижче.
Харчова цінність в 100 г продукту – енергетична цінність 1190 кДж/284 ккал, жири – 13 г, в т.ч. насичені – 4,3 г, вуглеводи – 37 г, т.ч. цукор – 22 г, білки – 4,4 г, сіль – 0,51 г. Зберігати при кімнатній температурі, в сухому та прохолодному місці. Термін придатності – 12 місяців.
Вага нетто: 530 г. Кількість упаковок в коробці – 6 шт
Приготування:
Для начинки: 450 мл молока, 75 г масла або маргарину Для кексу: 3 яйця, 50 мл води (приблизно 5 столових ложок) Для пуншу: 125 мл окропу, 1 пакетик зернової кави або чаю Для глазурі: 50 г маргарину, 2 столові ложки молока Для прикраси: 4 столові ложки мигдальних пластівців або подрібнених горіхів
Приготування
1. Розчиніть вміст пакетика з начинкою в 200 мл молока.
2. Доведіть решту молока до кипіння. Вилийте розчин у кипляче молоко і варіть на повільному вогні до отримання густої консистенції прибл. 3 хвилини, інтенсивно помішуючи, щоб розчинити можливі грудочки. Охолодіть.
3.Змішайте з м'яким маслом або маргарином.
4. Заваріть 1 пакетик зернової кави або чаю приблизно 125 мл окропу, охолодіть.
5. Розігрійте духовку до 180ºC (без термоциркуляції).
6. У глибокій мисці розмішайте яйця з водою, додайте вміст пакетика для кексів і збийте вінчиком приблизно 4−5 хв.
7. Вилийте тісто у форму для випікання розміром 25 х 30 см з папером для випікання. Поставте деко в попередньо розігріту духовку і випікайте приблизно 25-30 хвилин при 180ºC.
8. охолодіть пиріг.
9. розріжте охолоджений пиріг горизонтально на дві частини.
10. Нижній шар коржа просочіть половиною пуншу, змастіть кремом, другий пласт коржа просочіть зсередини і накрийте ним весь торт.
11. Прикрасіть торт глазур’ю – розтопіть маргарин з молоком, зніміть каструлю з вогню, додайте вміст пакетика карамельної глазурі, перемішайте і, помішуючи, готуйте 3 хвилини.
12.Рідкою глазур’ю змастіть верх торта. Прикрасьте смаженим мигдалем або подрібненими горіхами.
13.Поставте торт в холодильник на 3 години.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Delecta |
Країна виробник | Польща |
Термін придатності | 12 міс |
Склад | Склад: Кекс: цукор, борошно пшеничне дрібного помелу, крохмаль пшеничний, порошок для печива (розпушувачі: дифосфати, карбонати натрію); емульгатори: ефіри молочної кислоти моно- та дигліцеридів жирних кислот, ефіри оцтової кислоти моно- та дигліцеридів жирних кислот; сироп глюкозний, барвник: карамель; молоко сухе знежирене, ароматизатор. Начинка: цукор, крохмаль картопляний, борошно пшеничне, крохмаль кукурудзяний, сіль, ароматизатори, барвник: куркумін. Глазур: цукор, сухе незбиране молоко, крохмаль картопляний, сироп глюкозний, барвник: карамель; ароматизатор. Продукт може містити яйця, сою, горіхи, арахіс, насіння сезаму. |
Вид виробу | Торт |
Вага | 0.53 кг |
- Ціна: 106 ₴