Кошик
76 відгуків
+380 (98) 422-84-05
+380 (50) 802-79-56
CG Trade
Кошик
Новинка -25%

Торт Карпатський суміш для випічки 375 г

87 

65 

Показати оптові ціни
  • В наявності
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 5900983503473
Торт Карпатський суміш для випічки 375 г
Торт Карпатський суміш для випічки 375 гВ наявності
87 65 
+380 (98) 422-84-05
Офіс-менеджер
  • +380 (50) 802-79-56
    Менеджер з продажу
+380 (98) 422-84-05
Офіс-менеджер
  • +380 (50) 802-79-56
    Менеджер з продажу
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

«Карпатка» – відомий десерт у Польщі, назва якого походить від специфічної форми поверхні тіста, що нагадує Карпати.

Між двома шарами ніжного тіста можна знайти найніжніший ванільний крем, смак якого ви не забудете. Крем і торт включені в комплект. Проста інструкція випічки нижче.

Харчова цінність в 100 г продукту – енергетична цінність 1380 кДж/331 ккал, жири – 22 г, в т.ч. насичені  – 9,9 г, вуглеводи – 29 г, т.ч. цукор – 15 г, білки – 5,2 г, сіль – 0,23 г. Зберігати при кімнатній температурі, в сухому та прохолодному місці. Термін придатності – 12 місяців. 

Вага нетто: 375 г. Кількість упаковок в коробці – 6 шт

 

Приготування:

1. Розчиніть вміст пакетика для начинки в 200 мл холодного молока.

2. Доведіть решту 300 мл молока до кипіння та влийте розчин у кипляче молоко.

3. Кип’ятіть на повільному вогні до отримання густої консистенції (приблизно 3 хв), інтенсивно помішуючи, щоб розчинити можливі грудочки. Охолодіть.

4.Відварену холодну масу перемішайте. Поступово додайте м’яке масло або маргарин, перемішуючи.

5. Доведіть воду та маргарин до кипіння, додайте вміст пакетика для кекса. Кип’ятіть (приблизно 1 хв), інтенсивно помішуючи. Охолодіть.

6. Попередньо розігрійте духовку до 210ºC без термоциркуляції.

7. У холодну масу додайте яйця і добре перемішуйте близько 5 хв.

8. Розділіть тісто на дві частини. Розкачайте кожну частину тонким шаром на підготовлену форму для випічки 25x35 см, змащену маслом і присипану борошном.

9. Поставте деко в розігріту до 210ºC духовку і випікайте 25 хв. Потім зменшіть температуру до 150ºC і випікайте 15 хвилин (випікайте кожну частину коржа окремо, до золотистого кольору).

10. Охолодіть пиріг.

11. Нанесіть начинку на нижній пласт коржа, потім накрийте верхнім пластом коржа.

12.Посипте верх цукровою пудрою.

 

 

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникDelecta
Країна виробникПольща
Термін придатності12 міс
СкладСклад: Кекс: борошно пшеничне, порошок для печива (розпушувачі: дифосфати, карбонати натрію). Начинка: цукор, кукурудзяний крохмаль, пшеничне борошно, ароматизатор, барвник: куркумін. Продукт може містити яйця, молоко, сою, горіхи, арахіс, насіння сезаму.
Вид виробуТорт
Вага0.375 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 65 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner